Splošni pogoji

1. VAROVANJE ZASEBNOSTI

Upravljalec strani www.opti-media.si, upravljavec osebnih podatkov spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov sprejetim pri upravljalcu.

Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani je podjetje INSIDIO d.o.o., Trstenjakova ulica 5, 2250 Ptuj, matična številka: 8549443000 (v nadaljevanju tega besedila upravljavec osebnih podatkov). Posameznik dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na brezplačne novice, registraciji na spletne tečaje in ob prenosu priročnikov ter v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani https://www.opti-media.si/, za namene obveščanja o storitvah in vsebinah na spletni strani www.opti-media.si.

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter za druge namene.

Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljavca osebnih podatkov ter na njih izpolni spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja, da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

2. PRAVICE IN NAMENI UPORABE

Upravljavec lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Upravljavec ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na spletnih straneh, do katerih vodijo določene povezave na spletnih straneh upravljavca, niti ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, ki se lahko pojavijo ob posredovanju napačnih ali lažnih podatkov s strani uporabnikov.

Upravljavec osebnih podatkov, podatke pridobljene za zgoraj opredeljene namene lahko posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljavca osebnih podatkov.

3. POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh Opti Media, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Na spletni strani Opti Media se trudimo zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino, vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsebine lahko spreminjamo kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjamo za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in rezultatov ne garantiramo.

Niti podjetje INSIDIO d.o.o. – Opti Media niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani https://www.opti-media.si/, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Opti-Media, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

4. NAČINI PLAČILA IN IZDAJA RAČUNOV ZA NAKUP STORITEV IN PRODUKTOV

Vse spletne produkte in storitve lahko poravnate na več načinov. Nudimo vam plačilo s sistemom PayPal, plačilo s kreditnimi karticami in plačilo na transakcijski račun.

Račun za plačilo boste prejeli najkasneje v 7 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.

Računov ne pošiljamo po pošti, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov denis@opti-media.si). Vsi dostopi do uporabe programa in drugih elektronskih vsebin vam bodo omogočeni najkasneje v 24 urah od prejema plačila.

V vse cene je zajet 22% DDV.

5. REKLAMACIJE IN VRAČILA KUPNINE

Kupci spletnih tečajev in delavnic lahko v roku 30 dni od nakupa, brez razloga zahtevajo vračilo kupnine. Ob zahtevku morajo sporočiti podatke o transakcijskem računu, kamor želijo prejeti kupnino. Po vračilu kupnine jim je odvzet dostop do vsebin, ki se nahajajo v spletni učilnici in vsi povezani materiali, skupine in skupnosti povezane s kupljenim produktom. Reklamacije so rešene najkasneje v roku 3. dni (v obdobju delovnega časa). 

6. PIŠKOTKI

Piškotki so opisani tukaj => https://www.opti-media.si/blog/piskotki/